Papua’s got talent: the Dutch edition | 2 december

Theaterzaal
Comedian Hank van Bosstraten presenteert m.m.v. DJ Teddy een talentenshow met Papoeatalenten uit heel het land. De winnaar mag optreden tijdens het In the Picture Festival in het Bijlmerparktheater. Juryleden zijn René Kipuw (muzikant en producent),  Wulan Dumatubun (choreografe en dansprogrammeur) en Fako Kluiving (programmeur BPT). Tussendoor vermaken Hank en Decky Rumajauw het publiek met een Papoea-quiz en een sing-a-long. Als finale is er een spetterend optreden van Ink Warriors.  Deze verse Utrechtse HipHop-band staat bekend om die echte, rauwe, soulvolle, oldschool, funk flavoured HipHop met een rauw randje.

logo_bmp[1]

Foyer
In de Foyer is de foto-expositie Paradijsvogels in de Polder* te zien. In de audiobooth kunt u luisteren naar de verhalen van een aantal eerste generatie Papoea’s in Nederland over hun leven in voormalig Nederlands Nieuw-Guinea en Nederland. De interviews werden in 2008/2009 afgenomen door de stichting Papua Cultureel Erfgoed. Insos Ireeuw van cateringbedrijf Taste of the Pacific verkoopt  Papoea-eten en geeft een papeda kookworkshop. In het onderdeel Bijlmer Jazz komen verschillende muzikanten, onder wie Papoea’s, samen voor een muzikale improvisatie.

Studio 1
Papoea-schrijftalenten lezen in Studio 1 voor uit eigen werk en er wordt een speciale editie van het blad de West Papoea Courier gepresenteerd. De oral history, een echte Papoea-traditie, komt tot leven dankzij verschillende Verhalenvertellers. M.m.v. Zachi en Vien Sawor, Indjir en Moni Hanasbei, Inaria Kaisiëpo, Eline Korwa, Lina Ondowafo, Seli Samay (ovb) en Martin Kafiar. Host is Nico Jouwe.

Papua’s got talent: the Dutch edition

Datum: zondag 2 december
Tijd: 13.00 – 20.00 uur
Toegang: € 10,–
Locatie: Bijlmer Parktheater, Anton de Komplein 240, 1102DR Amsterdam
Opgave talentenshow info@kosmopolisutrecht.nl
Reserveren (aanbevolen) via info@kosmopolisutrecht.nl of kassa@bijlmerparktheater.nl.

Meer informatie op www.bijlmerparktheater.nl en  www.kosmopolisutrecht.nl

Meedoen aan talentenshow? Dat kan! Kijk hier.

Bekijk hier het event op Facebook.

* Het fotoboek is een project van Kosmopolis Utrecht en KIT Publishers en is te koop bij de Kosmo-stand. Foto is van Bodil AnaisZoë uit fotoboek Paradijsvogels in de polder.

 

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress