Terug naar Over ons

Nieuwsbrief

Pangea banner KU Nieuwsbrief

Abonneer jezelf op onze Nieuwsbrief

Eens per twee maanden en in de aanloop naar nieuwe activiteiten en evenementen brengen wij een nieuwsbrief uit. Als je op de hoogte wil blijven van ons werk maar niet de tijd hebt om regelmatig onze site te bezoeken, ons op Facebook in de gaten te houden of onze tweets te lezen, abonneer je dan op de Kosmopolis Utrecht Nieuwsbrief. Je krijgt dan alle nieuws regelmatig in de bus. Je kunt je natuurlijk ook abonneren om dat je het leuk vindt over onze activiteiten (en de achtergronden hiervan) te lezen.

Vul het  onderstaande formulier in met je naam en e-mail adres en je krijgt een bevestigingsmail toegestuurd. Je kunt via de link  in de bevestigingsmail als je wilt aangeven waarvan je op de hoogte gehouden wilt worden wat betreft de evenementen en hoe vaak je van ons wilt horen. Wij horen ook graag van je welke van onze evenmenten je in het verleden hebt bijgewoond.

Iedere mail die je ontvangt bevat vanzelfsprekend links om je gegevens te veranderen en je abonnement op te zeggen. Wij waarborgen vanzelfsprekend de privacy van je gegevens.

Het Kosmo team.

 

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress