Terug naar Over ons

Voorwaarden

Gebruik

Het feit dat u gebruik maakt van de website van Stichting Kosmopolis Utrecht betekent dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden van Stichting Kosmopolis Utrecht.

Intellectuele eigendomsrechten

Creative Commons-Licentie
Het materiaal op deze webite is gelicenseerd onder een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 3.0 Nederland licentie

Privacyverklaring

Uw persoonlijke gegevens worden alleen toegepast door Stichting Kosmopolis Utrecht.

Uw persoonlijke gegevens worden niet opgeslagen, vastgelegd, doorgegeven of gebruikt voor andere doeleinden dan deze.

Afwijzing van aansprakelijkheid

Ondanks voortdurende zorg en aandacht voor de website van Stichting Kosmopolis Utrecht geeft Stichting Kosmopolis Utrecht geen garanties op de volledigheid, juistheid of actualiteit van de inhoud van de website van Stichting Kosmopolis Utrecht.

Stichting Kosmopolis Utrecht kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade door het gebruiken van de website van Stichting Kosmopolis Utrecht, de onmogelijkheid de website van Stichting Kosmopolis Utrecht te gebruiken, uit de levering van diensten door Stichting Kosmopolis Utrecht of het gebrek aan levering van diensten door Stichting Kosmopolis Utrecht.

Wijzigingen algemene voorwaarden

De inhoud van de website van Stichting Kosmopolis Utrecht wordt regelmatig bijgewerkt. Stichting Kosmopolis Utrecht behoudt zich het recht voor de inhoud van de website van Stichting Kosmopolis Utrecht te allen tijde en met onmiddellijke ingang te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

Laatst gewijzigd op 20 februari 2013.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress