Linken Leggen Lombok: nieuwe GPS-route en wijkwandelingen

GPS-route Linked in Lombok
Het hele programma van Linken Leggen Lombok waarbij alle zintuigen geprikkeld worden! Stap in het verleden en heden van de Indische archipel aan de hand van 21e eeuwse technologie. U kunt Lombok wandelend verkennen via een GPS-route. Hierbij begeleidt een digitale gids u met achtergrondinformatie in tekst, beeld en geluid: foto’s en historische plattegronden, toepasselijke teksten en luister- en kijkmomenten via archieffilms. Deze digitale gids is een GPS-apparaat die u langs de straten van Lombok leidt en verhalen achter deze straten vertelt. Een multimediale ervaring waarin het verleden en heden van Indisch erfgoed opnieuw tot leven komt en die je samen of individueel kan beleven.

Afgiftepunt en betaling: dagcafé Kopi Susu, J.P. Coenstraat 69; meer info: www.kopisusu.nl
Tijd: donderdag en vrijdag van 12-20 uur en zaterdag en zondag van 12-17 uur, duur ca 1,5 uur. Deze wandeling kunt u maken tot en met december 2009
Prijs: € 5,- per GPS-apparaat

Wijkwandelingen met Peter Hagenaar
Als u liever met een ‘live’ gids door de wijk wandelt, dan kan dat ook. ‘Lombokoloog’ Peter Hagenaar gaat weer een aantal zaterdagmiddagen wandelen door de wijk. De wandeling voert langs straten en plaatsen die fragmentarisch een stukje van de geschiedenis van het voormalig Nederlands-Indië onthullen. Peter Hagenaar doet de rest.

Data van de wandelingen: 28 november en tevens op aanvraag
Tijd: 13.00 uur (de wandeling duurt ongeveer een uur)
Aanmelden: info@kosmopolisutrecht.nl of tel: 030-239 38 92

Lees de maandelijkse pagina van Kunst in mijn Buurt in Stadsblad:
Kunst in jouw Stadsblad:

Linken Leggen Lombok is een initiatief van Kosmopolis Utrecht, Museum Maluku en St. Papua Cultureel Erfgoed.
Kijk voor meer informatie op www.linkenleggenlombok.nl

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress