Feest van de Geest 12 mei

Het Feest van de Geest levert een uniek samenwerkingsverband op tussen Kosmopolis, de IKON en Reliflex. Bezoekers van het Domplein kunnen een religieuze zelftest doen en zich laten inspireren tijdens de workshop Andere tijden, andere geesten revisited onder leiding van IKON presentatrice Annemiek Schrijver en het team van het tv-programma het Vermoeden.

Kosmopolis Utrecht, IKON en Reliflex zorgen samen voor een interreligieuze slotmanifestatie van het Feest met als titel: Op zoek naar een nieuw wij: Together forever! Spreken we alleen onze eigen taal of verstaan we ook een andere? Blijft het bij ‘ons kent ons’ of zijn we oprecht nieuwsgierig naar die ander? Waar horen we bij? Met filmpjes, muziek en optredens van o.a. Kathleen Ferrier (Tweede Kamerlid), Nelly van Doorn-Harder (Islamologe, VU), Raj Mohan (musicus), Ari van Buuren (United Religions Initiative) en Esmaa Alariachi (Meiden van Halal).
De presentatie is in handen van Manuela Kalsky (hoofdredactrice Reliflex) en Annemiek Schrijver (IKON).

Datum: maandag 12 mei 2008
Programma:  
11.00 – 12.30 uur: workshop Andere tijden, andere geesten revisited
Aula Academiegebouw
16.00 – 17.00 uur: slotmanifestatie Op zoek naar een nieuw wij: Together forever!
Aula Academiegebouw

Deelnemende organisaties:
Kosmopolis Utrecht, Tumult, IKON, Reliflex, Janskerk/JOP, Domtoren, Domplein 2013, Universiteit Utrecht, faculteit Geesteswetenschappen en het Academiegebouw, Utrechts Centrum voor de Kunsten, UKG, UKV, Aorta, Vrede van Utrecht en horeca Domplein.
Voor meer informatie: www.hetfeestvandegeest.nl

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress