Conferentie together forever | 12 december

De conferentie wordt geopend door “Geboeid”, een dansvoorstelling geïnspireerd op Mozarts Entführung aus dem Serail.

Het programma wordt vervolgd door hoofdgast Hanan Ashrawi, de grootste Palestijnse denkster van onze tijd. Zij en andere sprekers gaan in gesprek over hun visie op de interculturele dialoog.

Verder wordt tijdens deze dag de Nieuw Cultureel Burger van 2008 gekozen. Genomineerden zijn onder anderen: Adriaan van Dis, Mohammed Cheppih en Jan Jaap van der Wal. Deze uitreiking wordt muzikaal verrijkt door Merlijn Twaalfhoven.

Van 17.00-17.30 uur presenteren Kosmopolis en uitgeverij Augustus het boek “Weg uit Babylon: essays en verhalen over culturele miscommunicatie”. Voorafgaand aan de presentatie vindt onder leiding van Raymond van den Boogaard een boekbespreking plaats met Godfried Engbersen, Elsbeth Etty en Sadik Harchaoui.

Ter afsluiting is er een borrel en gelegenheid om videopresentaties van projecten van het Europees Jaar van de Interculturele Dialoog 2008 te bekijken.

Toegang is vrij bij vooraf aanmelden. U kunt zich aanmelden via www.togetherforever.nl. Onder het kopje conferentie in het menu vindt u het aanmeldformulier.

Conferentie together forever
vrijdag 12 december, Polarzaal Jaarbeurs in Utrecht
9.30-19.00 uur

www.togetherforever.nl

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress