WomenSpeak! 6 | 21 okt International Sisterhood

International Sisterhood 
Over producenten en consumenten

Welke rollen spelen vrouwen als consumenten en producenten binnen de internationale economie? Een avond over de groeiende macht van vrouwelijke consumenten in het noorden én zuiden, en de rol van vrouwen als producenten, werkgevers en beleidsmakers. Gaan ze voor eerlijke internationale handelsstromen of puur voor de winst en eigenbelang?

Met o.a.: Maaike Schouten, Solidaridad Fashion Programma Afrika; Astrid Kaag, Beleidsmedewerker maatschappelijk ondernemen FNV Mondiaal; Geert-Jan Davelaar, Campagnecoördinator Fair Fashion, Schone Kleren Campagne.

Gespreksleider: Katinka Baehr.

Met een optreden van: Zanilliya. Muziek van: DJ Nadia.

Zanilliya, Spokenrap artiest. Ze was te zien en te horen op de podia van o.a. Kwakoe, BO, Breaking Walls, Breathing Bijlmer, Podium Mozaiek, Ish, Panama en Paradiso; op de Box en te gast in het nachtprogramma van Giel Beelen.

DJ Nadia, de ‘Eerste vrouwelijke Marokkaanse DJ in de Wereld die een succesvolle cd heeft uitgebracht’ zoals ze zelf stelt op haar website www.djnadia.nl.

Stand-up Comedy: Soula Notos (www.soula.nl)

WomenSpeak! is een project van Basis voor Actuele Kunst (Utrecht), Het Graduate Gender Programme en het Centre for Humanities van de Universiteit Utrecht, Kosmopolis Utrecht en TUMULT.

Partners: Women Inc en Lover.

Mede mogelijk gemaakt door Mama Cash, het Oranjefonds en NCDO
Datum  : 21 oktober
Tijd  : 20.00 uur
Locatie  : TUMULT, Domplein 5
Entree  : gratis
Reserveren : 030 – 2332430 of womenspeak@tumultdebat.nl 

Klik hier voor de flyer.

www.womenspeak.nl.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress