Verborgen Stem trekt ruim 200 bezoekers

Voorbereiding
Voor het optreden van afgelopen zondag is er de voorgaande weken door de koren druk gerepeteerd. Zondagochtend om 11:00 uur ontmoeten de koren elkaar voor het eerst en werd er gezamenlijk gerepeteerd. De meeste  koren beleefden hun eerste publieke optreden en begonnen wat schuchter.  Dankzij de Raj Mohan werden ze aangemoedigd om uit volle borst te zingen.


Baha’i koor

De koorleden kregen gedurende de dag steeds meer zelfvertrouwen en werd er tijdens de repetities en optredens zelfs gedanst! Intussen werden er plannen gesmeed om in de toekomst vaker te gaan optreden en meer mensen te laten genieten van de zang klanken.


De Stem des Volks

Genieten van de muzikale keukens
De ruim tweehonderd bezoekers konden na de optredens genieten van een hapje en een drankje uit de verschillende ‘muzikale’ keukens. Er werd lekker gesmuld van de Griekse pasteitjes, gepofte aardappelpartjes uit de Balkan, Caribische tonijnballetjes en Joodse amandelkoek. Op die manier kon het algemeen bezoekerspubliek kennismaken met uiteenlopende culturen.


Indische zanggroep ‘De Huiskamer’
.
Er zijn ook opnames gemaakt in Overvecht. Bekijk hier het filmpje.

Presentatie compilatie CD Verborgen Stem 17 januari 2010
De Verborgen stem ging de afgelopen paar maanden  op zoek naar deze ‘verborgen stemmen’ in de wijken Lombok, Zuilen en Overvecht.
Op 17 januari wordt de compilatie  cd van De Verborgen Stem gepresenteerd. De locatie is nog een verrassing en wordt binnenkort bekend gemaakt op www.kunstinmijnbuurt.nl en www.kosmopolisutrecht.nl.

De verborgen Stem wordt georganiseerd door Kosmopolis Utrecht en het Kunst in mijn Buurt programma van Vrede van Utrecht en wordt mede mogelijk gemaakt door Europa Cantat, Stichting DOEN, SNS Reaal en K.F. Heinfonds.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress