Talkshow over black hair in Haagse RAC Hallen | 1 april

De talkshow, getiteld De esthetiek en politiek van black hair, staat onder leiding van Anousha Nzume (NET5-presentatrice, cabaretière, actrice, en zangeres). Trends en behoeften in Nederland op het gebied van kroeshaar en krullend haar worden besproken. Welke trends zien zwarte kappers en kunnen zij goede tips geven? Ook de politieke betekenis van zwart haar komt aan bod. De talkshow begint om 15.15 uur en duurt een uur. 
Aan de talkshow wordt meegewerkt door Levi Tam (haardokter, dreadlockspecialist), Brenda Valdink (haarkunstenares), Natalja MacNack (Tori Oso Utrecht) en Quinsy Gario (performer, dichter, theatermaker). 
Anousha Nzume werkte afgelopen jaar mee aan het toneelstuk De koningin van Paramaribo. Zij produceerde en hoste in Pakhuis de Zwijger (Amsterdam) de maandelijkse talkshow Black Ink, waarin ‘zwarte’ onderwerpen centraal stonden.

De grootste consumentenbeurs op het gebied van haar, schoonheid, mode, lifestyle en gezondheid voor de kleurrijke vrouw in Nederland wordt georganiseerd door de Stichting Fabulous Visions, afgekort ‘Fab Visi’. Op het veelzijdige programma staan haar- en modeshows, workshops en demonstraties met lekker eten en drinken. Zo doen kappers die uitblinken in allerlei knip-, scheer- en tribalshave-technieken mee aan de Battle of the Barbers en presenteren diverse ondernemingen hun nieuwste producten en diensten.  

Fab Visi Hair & Beauty Beurs
Datum: 1 april 2012
Talkshow De esthetiek en politiek van black hair: 15.15 – 16.15 uur
Entree: gratis, bij aankoop kaartje beurs 
Prijs beurs: Aan kassa € 15, korting in de voorverkoop € 2,50
Locatie: RAC Hallen, 1e van der Kunstraat 282-284, 2521 AV Den Haag 
Openingstijden beurs: 11.00 – 22.00 uur 
Twitter: #Fab_Visi

De RAC Hallen zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer. Het complex van de voormalige Rijksautomobielcentrale, ligt op 10 minuten loopafstand van station Hollands Spoor. In de omgeving kun je vrij parkeren en dichtbij is ook een grote parkeergarage (Parking Megastores). Dit is de routebeschrijving

De talkshow maakt onderdeel uit van een interstedelijk project dat kunstenaar Quinsy Gario organiseert in samenwerking met Kosmopolis Utrecht, de Tolhuistuin (culturele vrijplaats in Amsterdam-Noord) en het NiNsee (Nationaal instituut Nederlands slavernijverleden en erfenis in Amsterdam). 

• Ontvang maandelijks de nieuwsbrief van Kosmopolis Utrecht.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress