Première Visions of Paradise

In Visions of Paradise delen mensen uit verschillende landen hun ideeën over het paradijs en het verhaal van Adam en Eva. Anne Verhoijsen filmde onder andere in Letland, Turkije, Sarajevo, Hawaii, Nederland, Italië, Marokko, Aruba en Suriname.

Door de verscheidenheid aan mensen, hun verschillende culturele achtergronden en hun uiteenlopende verhalen komt veel aan het licht; de afwegingen die mensen maken tussen goed en kwaad, de rol die ze zouden willen spelen in het paradijs, maar ook hoe de verbeelding van het paradijs beïnvloed wordt door sociale omstandigheden of de maatschappelijke realiteit. Anne Verhoijsen bood de mensen een podium waar ze vrij uit konden spreken over hun dromen en hoe ze hun realiteit ervaren terwijl ze zich het paradijs voorstelden.

Kosmopolis presenteert op 26 november de paradijselijke première van ‘Visions of Paradise’ met muziek, lichtprojecties en optredens van o.a. theatermaker Gerardjan Rijnders, mimespeler Ide van Heiningen en Irakese muzikant Sattar Alsaadi.

Première Visions of Paradise
Locatie: Paradiso, Amsterdam
Aanvang: 20.45 uur
Entree: 8,50 euro
Kijk voor meer informatie op www.visionsofparadise.nl of op www.paradiso.nl

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress