Multiple M, Moslims, Muziek en Mode

Zohra Moallemzadeh en Sinan Al-Attar hebben deelgenomen aan de workshop fotografie, Multiple M. Onder begeleiding van fotografen Margi Geerlinks, Niranyana Jayamari, Otto Snoek en Hassan Souhail vertellen de deelnemers hoe hun leefwereld eruit ziet, hoe ze over zichzelf denken en hoe ze denken dat anderen naar hen kijken, wie hun rolmodellen zijn en hoe ze hun toekomst zien.
De resultaten van de workshops zijn vanaf eind maart 2008 te zien in de tentoonstelling Multiple M, Moslims, Muziek en Mode, die langs verschillende Rotterdamse mbo-scholen reist.

Multiple M is een Rotterdams vervolg op de fotografieworkshops Mijn Wereld in Amsterdam met leerlingen van het Nova College en het Hervormd College West. Begeleid door professionals krijgen de jongeren les in kijken, verbeelden en verwoorden, in de techniek van fotografie en in interviewen.
Multiple M, Moslims, Muziek en Mode is een initiatief van Stichting Mijn Wereld, samengesteld door Imagine IC in samenwerking met Kosmopolis Rotterdam. De tentoonstelling zal later doorreizen naar Utrecht (Kanaleneiland en Overvecht)

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress