Wegens succes verlengd: Multiple M 3.0 nog te zien tot 27 januari 2011

De tentoonstelling Multiple M 3.0 laat de leefstijlen zien van jongeren met een moslim achtergrond in de grote stad. Multiple M 3.0 werd op 1 november jl., tijdens het schoolfeest van het Globe College, feestelijk geopend door de voorzitter van Nieuw Welgelegen met live action photography door de leerlingen. Daarna heeft een aantal leerlingen een geslaagd workshoptraject afgelegd op het gebied van mode, muziek en fotografie.

De tentoonstelling heeft uit diverse hoeken media-aandacht gekregen. De Volkskrant schreef op 7 december een artikel in het katern ‘Jong’, en de geportretteerde Utrechtse band Marock&Roll was op 9 december te horen in de radio-uitzending van Dichtbij Nederland.

Artikel Volkskrant 7 december 2010 | Sterre Lindhout
Vanuit de hoogte kijken ze je aan. De een breed lachend, de ander steels. Een jongeman met een ringbaardje en baggy pants naast een meisje met zachtroze hoofddoek. Ze zijn meer dan levensgroot, de jongeren die zijn geportretteerd voor de tentoonstelling Multiple M 3.0: Moslims, Mode en Muziek.

U kunt de tentoonstelling Multiple M 3.0 nog tot 27 januari 2011 dagelijks gratis bezoeken van 06.30u – 01.00u.

Locatie:
Nieuw Welgelegen
Grebbeberglaan 13
3527 VX Utrecht (Kanaleneiland)

Multiple M 3.0 is een initiatief van Kosmopolis Utrecht i.s.m. Vrede van Utrecht, Stichting Van & Voor Jongeren, No Label, Nieuw Welgelegen, Centrale Bibliotheek Utrecht.
Met bijdragen van: Stephanie Afrifa, Pax, Ilias Boudellah, Hoda Hamdaoui en Rogier Elshout.
Multiple M 3.0 werd mede mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress