PGT II


Evenementgegevens


Op zaterdag 30 november vindt de tweede editie van Papua’s Got Talent plaats, een talentenshow waarin Nederlandse Papoea’s hun podiumtalenten tonen. Talenten van 6 tot 66 jaar krijgen de gelegenheid om te laten zien wat ze kunnen. Een professionele jury geeft feedback en natuurlijk zijn er prijzen.

Daarnaast is er muziek van muziekgroep Tabea en DJ Teddy, die zorgen voor sfeervolle Papua en Pacific tunes. Theatergroep Vilt speelt de voorstelling Rauwe Sprookjes: Frank Irving en Jeannie Charlene fileren hun eigen identiteit waar Indo’s en Papoea’s een afdruk in hebben nagelaten.

Talkshow Hallo Hollandia, Hallo Holland

Hollandia was de laatste koloniale hoofdstad van Nederland in ‘de Oost’. Er woonden Papoea’s, Molukkers, Indo’s, Toegoenezen, Indo-Afrikanen en Nederlanders. Hoe was het leven daar? En wat gebeurde er met de mensen toen zij niet meer welkom waren in het voormalige Hollandia? Kregen ze een warm welkom in Nederland? Hierover gaan diverse gasten, waaronder publiciste Griselda Molemans, in gesprek met historicus Wim Manuhutu.

Krijg je van dit alles trek? Er zijn stands met koopwaar en eten, waaronder van Taste of the Pacific.Speciaal voor de kids zijn er workshops in petto. En het netwerk Papua Professionals is aanwezig met een korte Meet & Greet. Kortom: genoeg te doen.

Meer weten? 

 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress