Conferentie Together Forever

Tijdens de conferentie worden niet alleen projecten getoond, maar ook nieuwe vormen toegepast, creatieve methoden om de dialoog vruchtbaar te maken, met inzet van de kracht van kunst en cultuur. De conferentie wordt een belevenis. Een evenement met ruimte voor ontspanning én concentratie, met aandacht voor vorm én inhoud. Met theatermakers die het spel van de standpunten spelen en sprekers die inspireren en onvermoede inzichten bieden.

Op de conferentie presenteren Kosmopolis en Uitgeverij Augustus de publicatie “Weg uit Babylon: essays en verhalen over culturele miscommunicatie.” Centraal hierin staat de vraag: hoe komt het dat wij zo systematisch langs elkaar heen praten? Dat etnische groepen het vermogen lijken te missen elkaar te verstaan, terwijl ze dezelfde taal spreken? De publicatie bevat bijdragen van Adriaan van Dis, Arnon Grunberg, Lieve Joris, Rachida Azough, Ellen Ombre, Chris Keulemans, Marcel Kurpershoek, Fouad Laroui, Anil Ramdas, Ewoud Sanders, Emma Brunt en vele anderen.

De conferentie vindt plaats in de nieuwe Polarzaal in de Jaarbeurs in Utrecht en is vrij toegankelijk. Voor aanmeldingen, klik hier

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress