Born Digital | 26 oktober Utrecht

Born Digital organiseert een MultiMedia Lounge en is bezig met een website die zich richt op virtuele, multidisciplinaire én internationale samenwerkingsprojecten op gebied van nieuwe media. Hoe dat er concreet uitziet? Kom naar de MultiMedia Lounge in de Winkel van Sinkel in Utrecht en maak het mee.

Interactieve installaties, games ontwerpers en héél veel artiesten geven je een doorlopende indruk van de creativiteit die schuilgaat achter het computerscherm. Dat alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Wat is er zoal te doen?

Doorlopende sessies met (inter)nationale VJ’s waaronder Aineko, E202, LotteZ en Pantoffeldiertjes.

Een digitale Open Studio met live painting van Black December & Friends.

Slideshow exposities en een expositie van verschillende nieuwe media artiesten. Interactive art door Liselore Goedhart en Thomas Artz van de DVTG opleiding van de HKU. KMT studenten, United Smile Tempel van de Glimlach, Elektromeier – SportPong.

Optredens van o.a. Roots & Routes International (muziek, dans en nieuwe media), Mav (downtempo, drumnbass), Pantov (minimal), Deep Progress (dub breakcore), Irie vs Skaffa (audiovisuele performance, scratch) en Eboman (sample madness! Electronica).

Uit Duitsland kunnen we Miako Klein (fluit, klassiek) bewonderen. Turkije brengt ons nieuwe media artiesten Artificial Eyes (VMS vj) en Memo.TV. Host van dit alles is the fearless Blaque Mamba.

Born Digital is een initiatief gericht op multidisciplinaire samenwerkingsprojecten van nieuwe media artiesten en uit zich door middel van evenementen zoals de Multimedia Lounge.

De Born Digital Multimedia Lounge is een samenwerkingsverband tussen
VJ Collectief E202,
Productiehuis KSC,
VJ duo Pantoffeldiertjes
Studio Black December.
Kosmopolis Utrecht
Kosmopolis NL

De Born Digital Multimedia Lounge wordt mede mogelijk gemaakt door:
Culturele Zondagen

De Born Digital Multimedia Lounge is 100 % Gratis.
Lokatie: Winkel van Sinkel Oudegracht 158 vanaf CS: 10 minuten lopen
Van 14:00 tot 19:15

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress