Conferentie All Inclusive | don. 15 dec. 2011

Op de conferentie All Inclusive, over de toekomst van culturele diversiteit in de culturele sector, geeft schrijver Ekow Eshun de keynote speech. Hij is tevens BBC presentator en bestuurslid van Arts Council England. Overige sprekers zijn o.a. Ewald Engelen (financieel geograaf), Noraly Beyer (voormalig nieuwslezer van de NOS) en vele anderen.

De conferentie richt zich op diegenen die het toekomstig landschap bepalen: besturen, directies en leidinggevenden, adviseurs, beleidsmakers en ambtenaren uit het culturele veld. Via workshops over marketing, fondsenwerving, cultureel ondernemerschap, werving en selectie en publieksbereik krijgen instellingen de tools aangereikt om effectief met culturele diversiteit aan de slag te gaan. Vorig jaar werd namelijk de Code Culturele Diversiteit (CCD) ontwikkeld, waarin vier pijlers werden genoemd voor het vormgeven van een nieuwe aanpak: Personeel, Partners, Publiek en Programmering.

De conferentie wordt mogelijk gemaakt door Fonds Podiumkunsten en gemeente Den Haag. TIN project, georganiseerd door Binoq Atana in samenwerking met Kosmopolis.

Conferentie All Inclusive
Datum:
donderdag 15 december 2011
Plaats: Theater aan het Spui in Den Haag
Inloop: 8.45 – 9.30 uur
Programma: 9.30 – 14.00 uur (inclusief lunch)
Toegang: Gratis
Meer informatie en aanmelden: codeculturelediversiteit.nl

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress