Verborgen Stad 27 februari Leidsche Rijn

Zetten we zes uur de aardappelen op tafel of eten we om acht uur couscous? Klopt het dat de supermarkt in een wijk als Leidsche Rijn de hele wereld aanbiedt? Proberen architecten rekening te houden met woonwensen van een diverse bevolking? Is Leidsche Rijn als grootste nieuwbouwlocatie klaar voor de toekomst?

Met sprekers uit de wijk en experts van buiten. Gespreksleiders  Soula Notos, stand-up comedian en Chris Keulemans, publicist.

Datum: woensdag 27 februari
Tijd: 20.00-21.30 uur
Locatie: Forum ’t Zand, Pauwoogvlinder 18, Utrecht.
Entree: vrij
Info en reserveren: 030-2332430 www.tumultdebat.nl of 030- 2303890 www.kosmopolisutrecht.nl

In de deze gesprekkenreeks gaan we op onderzoek uit in Utrecht. In deze serie staan twee vragen centraal: 1. Wat heb je nog met je wijk als je via internet met de hele wereld communiceert, ergens anders werkt en je familie niet in Nederland woont? 2. Hoe kan je je als wijkbewoner actief opstellen in je buurt?

Op 23 april vindt het eindgesprek plaats in Debatcentrum TUMULT aan Domplein 5. Daar komen de uitkomsten van de reeks aan bod en wordt De Verborgen Stad onthuld.

Kijk voor het verslag van de eerste bijeenkomst op 26 september Kanaleneiland, 24 oktober in Lombok en 27 november in Overvecht op: http://www.tumultdebat.nl/newhtml/archief2007.html.
 
Klik hier voor de flyer en een overzicht van de serie gesprekken.

Deze reeks is een samenwerking tussen debatcentrum Tumult en Kosmopolis Utrecht en is tot stand gekomen met ondersteuning van Mitros.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress