Europees Jaar van de Interculturele Dialoog 2008

Bezoek Brussel op 19 oktober
SICA en Kosmopolis ontvangen op 19 oktober in Brussel meer informatie over de plannen van de Europese Commissie voor het Europees Jaar van de Interculturele Dialoog. Ook horen wij van de coördinerende organen van andere lidstaten hoe zij hun strategie uitvoeren. Op 31 oktober vindt u op deze site een kort verslag van deze bijeenkomst.

Bekendmaking Oproep B uitgesteld
De besluitvorming over het Europees Jaar van de Interculturele Dialoog 2008 tussen de betrokken ministeries OCW en VROM/WWI is vertraagd. Om die reden is er nog geen uitsluitsel over het beschikbare budget voor Oproep B. Dit betekent dat de oproep nog niet wordt verspreid. SICA en Kosmopolis vragen u uw enthousiasme voor het Europees Jaar van de Interculturele Dialoog vast te houden. Dat doen wij ook. Overigens uit het rijk zich ook enthousiast. Wij vertrouwen er op dat dit op 19 oktober, de dag dat de ministeries volgens planning in gesprek gaan, ook tot positieve besluitvorming leidt. Op 31 oktober hoort u ook hierover meer!

Communicatiestrategie
SICA en Kosmopolis maken begin december de communicatiestrategie voor EJID 2008 bekend. Daarbij zullen wij ook een oproep doen voor aanmelding van uw actviteiten voor de EJID 2008 kalender. Dit houdt in dat uw activiteiten gericht op de interculturele dialoog mee kunnen gaan in de communicatie van het jaar. Onder welke voorwaarden dit kan en wat dit voor u oplevert zullen wij aangeven in de communicatiestrategie.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress