De Burenwinkel in Utrecht mei 2008

De Burenwinkel wil dat buren met elkaar in gesprek gaan. De koopwaar biedt mogelijkheden om buren op grappige, confronterende en smakelijke manieren met elkaar in contact te brengen. Zo is er het burenkoekje, een knapperige speculaasje in de vorm van twee tegen elkaar leunende huisjes, speciaal ontworpen om te delen.

Kosmopolis houdt van goede buren. In mei 2008 gaat de Burenwinkel rijden door de wijken van Utrecht. Tussen juni en augustus is de Burenwinkel in Den Haag en Rotterdam. In Amsterdam vond de start plaats van de Burenwinkel in het najaar 2007. Houd de site in de gaten voor informatie over locaties en data.

Ben jij verkikkerd op de buren of juist niet? Heb je ideeën voor een burenproduct of wil je dat de Burenwinkel naar jouw buurt komt laat het weten via www.burenwinkel.nl of mail naar info@burenwinkel.nl. Via het aanmeldformulier op de site van de Burenwinkel kunnen producten aangemeld worden.

 

De Burenwinkel is een initiatief van Martijn Engelbregt in samenwerking met ontwerpers van het Sandberg Instituut. De Burenwinkel reed in de maand september door Amsterdam tijdens Liefde in de stad, een project van mede-initiatiefnemers Paradiso en SKOR.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress