Het Europees Jaar van de Interculturele Dialoog 2008

Wat is er te zien?
Performances van Streetlab, een unieke en snoeiharde korte theatervoorstelling van De Varkensfabriek & Hassan’s Angels, installaties van Visions of Paradise en INBOX (Critical Mass), hapjes van Eatly en live optredens van Party Squad, Raymzter, Zulile én Neenah.

Europees Jaar 2008
Het Europees Jaar van de Interculturele Dialoog 2008 is door de Europese Commissie ingesteld om aandacht te schenken aan de dialoog tussen mensen met verschillende culturele achtergronden. Gedurende het hele jaar vinden in alle 27 lidstaten projecten op dit gebied plaats, zowel op nationaal niveau als in buurten en wijken. Door culturele activiteiten te steunen, hoopt de EU actieve betrokkenheid bij de maatschappij te stimuleren, onder jongeren in het bijzonder.

Datum: woensdag 27 februari 2008
Locatie: Paard van Troje, Prinsengracht 12, Den Haag
Tijd: 12.30 – 17.00 uur
Entree: gratis

Aanmelden
U bent van harte uitgenodigd! Aanmelden kan tot 25 februari onder vermelding van uw naam en eventueel de organisatie via:
aanmelden@intercultureledialoog2008.nl

De uitvoering van het Europese Jaar van de Interculturele Dialoog in Nederland is in handen van stichting Kosmopolis www.kosmopolis.nl en de Stichting Internationale Culturele Activiteiten/SICA www.sica.nl. Meer informatie over het jaar in Nederland op www.intercultureledialoog2008.nl. Meer informatie over de activiteiten en programma’s in de andere EU-lidstaten www.interculturaldialogue2008.eu

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress